Det är väl dags att uppdatera er lite

Ja som sagt, det är väl dags att uppdatera lite.
Och de jag tänkte som uppdatering idag är väl att slänga ut en nyare bild på mig, mest för skoj.



De va allt Bye Bye!

Kul start på sommarlovet >____<

Jag kunde ju inte ha fått en roligare start på sommarlovet, har nu legat hemma i 2 dar med feber, hals ont och huvudvärk. Sisådär lagom kul faktiskt.
Och dessa två dagar har väl sett hyffsat lika ut, typ sovit och försökt att äta.
Men orkar inte blogga mer för idag.


Som utlovat och i tid!

Nu e rummet färdigt städat och jag hitta kameran, och bilden kommer upp nu och den är inte försenad för en gångs skull :D
Och som utlovat så kommer en bild på mig från avslutnigsmiddagen, jag kanse lägger upp någon bättre bild senare men de kommer när de kommer!


Ja jag vet att jag missa med några dar...

Hello igen! Jag vet att jag missade med att blogga i några dar nu men jag har faktiskt en gilitig ursäkt (säger vi). Min data hade dött, och jag e verkligen seriös o: men nu e jag i alla fall tbx och jag jobbar på att bättra mig som vanligt!

Kan väl inte säga så mkt om vad som har hänt medan jag varit borta för det är ändå inget intressant, och de som hänt i dag e väl att jag kommit halvvägs med att städa rummet och att jag fått igång datan igen :D !
Bild på klänningen kommer som lovat, ska dock bara leta fram kameran med bilden på så de tar lite längre tid. Men den kommer upp senast i morrn!

Men nu måste jag fortsätta städa så jag hittar kameran nån gång för annars blire ju ingen bild ;)

Bye Bye!

Ingen praktik idag D:

Det vart ingen praktik pga min huvudvärk, har haft huvudvärk i typ 2 dar nu och den släpper inte >.<
Men om jag ska berätta vad som hänt ida så är de väl inte så mycket, jag har sovit tills för en timme sen ungefär. Har dock käkat lunch ocå men annars e det inget kul som hänt än.
Jag ska väl ta å gå och slänga mig i duschen och sen prova klänningen å shitet till avslutningsmiddagen, dock så tänker jag inte bjuda på nån bild förrns typ tisdag efter att middagen varit. Har jag hållt det hemligt så här länge så ska väl ingen annan få veta heller x3

Men nu kallar duschen så jag bloggar väl vidare senare.

Bye Bye!


Skamm den som ger sig!

Jaha nu var jag tillbaks här igen då.
Har varit slarvig på senaste tid med å blogga, men kan väl inte påstå att de hänt så mycket förutom att man valt gymnasieskola och väntar på att få besked om man kommit.

Vad som är aktuellt just nu är väl att jag praktiserar på Nackas bästa sushi bar (enligt mig). Personalen är skit trevliga och de höjer arbetsstämmningen med 110%! Och jag ska väl inte klaga på arbetsuppgifterna för man får göra allt, bortsett från att stå i kassan eller laga maten. Men att laga deras mat är ju rena konsten så jag tror jag hoppar de :P


Nä fan man lever singellivet igen och de ska man väl inte klaga på, jag har dock upptäckt ett stort nöje i att leta reda på intressant folk på omegele.com, kanske inte en hobby som passar alla men jag har fått tag på en del roliga människor.

Jag håller även på att installerar wow igen efter mitt uppehåll nu under skoltiden, ja jag är en tönt men jag tycker de e kul ^^


Men ska inte babbla mer nu, jag skriver väl mer sen, Bye

RSS 2.0