Tbx!

Tjofräs. Lessen att de inte vart nå bloggande igår, mådde skit och satt å bad till porslinsguden typ :P
Men nu mår jag bättre och vi får se hur länge de håller i sig x3
Men jag kan ju dra lite kort om vad som hänt så här långt in på dan ifa, fast de e ju egentligen inte mkt men har lyssnat på musik, chattat och spelat ds för att slå ihjäl tid. Det som återstår att göra idag e väl att välja en till gymnasieskola som ska in på ansöka.


Senast sedda film!

Hello!
Idag var jag och såg avatar, det var en utav de bästa filmerna jag sätt på länge!
Många av er har säker redan varit och sett den men till er som inte gjort de så borde ni ta å beställa biljetter nu direkt tycker jag!


slänger ut en bit på min novell - säg vad ni tycker!

Klockan har nyligen slagit halv två på fredagsnatten, det är fortfarande vinter ute och mörkret hade fallit för länge sedan. Hubbe som så många gånger innan gjort precis de han gör i natt satt i mörkret på sitt rum, inte en enda lampa var tänd och hans föräldrar trodde säkert att han gått och lagt sig för länge sedan. Men sover gjorde han inte, en utav hans kompisar hade för flera timmar sen länkat ett klipp på youtube med en låt som han aldrig hört innan. Han blev snabbt fäst vid låten som hans vän skickat och slet genast fram gitarren och ställde bredvid skrivbordet. Nu var det bara att leta upp noterna på nätet tänkte han, men det var lättare sagt än gjort. Timme efter timme gick, när klockan började närma sig elva tiden på kvällen så gav han upp sökandet efter noterna och gick tillbaks till youtubeklippet som hans vän länkat till honom. Det fanns bara en utväg om han ville lära sig den här låten innan den spred sig till alla gitarrspelande små wannabes i skolan, det var att öva utifrån klippet! Han var inte dålig på musik. Han hade en musikkänsla som många var avundsjuk på han för, han kunde plocka ut ackord till en låt som han bara hört ett fåtal gånger på tjugo till trettio minuter om han var noga när han valde.


Här slänger jag väl in en nyare bild på mig då ^^


Hello! - Gör ännu ett försök då x3

Tjo igen då! istället för att göra en ny blogg hela tiden så kör jag på den här (mest för att jag gillar namnet x3) men rensar upp den då jag börjar om. jag ska väl försöka att bli lite bättre på att blogga dårå ^^
Så önska mig lycka till!

Dagen har väl inte varit så kul idag, har haft nationella halva dan men annars så ska jag väl inte klaga ^^
mer kommer väl upp en stund ^^


RSS 2.0